mandag 14. september 2009

Back in Business!

Hei alle blogg-følgere.

Jeg er tilbake i Jerusalem, og har startet på mitt andre år her. Jeg har vært her i to uker nå, og det er deilig å være tilbake! Det er mange ting å 'catche opp' på jobbfronten, så dette blir bare et par stikkord.

Vi hadde en brakstart med en konferanse mandag til fredag (31.august til 3. september) med OPCY og våre venner fra African Enterprise, som Frikirken har støttet i mange år. Under konferansen bodde vi alle på Talitha Kumi utenfor Betlehem, der konferansen var (et av de få stedene både jøder og palestinere har lov til å være).

Jeg har vært på verksted med bilen min 5 ganger siden jeg kom tilbake. Endelig fikk jeg godkjent alle papirene dens, og kan kjøre lovlig rundt i Jerusalem. Det var imidlertid ganske tydelig at bilen er veldig klar for å skiftes ut, det har gått masse tid og penger på den det siste året... så nå er den byttet ut med en nyere bil. Endelig. Puh! Jeg får den andre bilen når litt papirarbeid og sånn er gjort.

Også er det Ramadan. Det vil si at jeg må huske å ikke drikke i gata (på Vestbredden og Øst Jerusalem) og at jeg prøver å unngå å være i trafikken rett før solnedgang. Men når solen akkurat har gått ned er det derimot helt perfekt å være i trafikken, for da er det helt tomt!!!

Sommeren i Norge gikk altfor fort. Jeg var der i to måneder, men de suste avgårde. Bridgebuilders var helt klart et av de desidert store høydepunktene. Ellers fikk jeg en del tid med familie og venner (skulle gjerne hatt mye mer tid med dem!!!), vært på et par hytteturer, vært innom Visjon og på M-samling med alle Frikirkens utsendinger. Også ble jeg innviet som utsending, i Vestre Frikirke. Det var en stor dag.

Janne, vår nye voluntør er på plass! Jeg anbefaler hennes blogg: janneijerusalem.blogspot.com
Den er mye bedre oppdatert enn min blogg akkurat nå :-)

Ok, mer senere. Tilbake til jobbingen.

Ingjerd

Ingen kommentarer: