tirsdag 7. oktober 2008

Ett år siden Rami Ayyad ble myrdet


I dag er det nøyaktig ett år siden Rami Ayyad, som jobbet for Bibelselskapet i Gaza, ble funnet drept. Han ble kidnappet dagen før (6. oktober 2007), brutalt mishandlet og myrdet for sin tro. De som gjorde det er enda ikke identifisert og stilt for retten.


I dag hadde hele teamet en dags minnestund for Rami. Enken og barna som bor i Gaza fikk ikke tillatelse til å være sammen med oss, men vi snakket med dem på telefon. En av staben sa til enken, Pauline, at hun kunne ønske at vi også var like modige som Rami. Det var en trist, men samtidig fin samling. Det ble lansert en webside til minne om martyren, og livet hans. For dere som er interessert, kan dere klikke inn her. Hvis dere går inn der det står 'press', er det også linker til hva forskjellig media fortalte om saken for ett år siden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nok en interessant post! Du opplever utrolig mye! Noe som dessverre er trist også... For du OPPLEVER jo virkelig LIVET der nede. Ikke bare ser det på nyhetene som vi gjør. Takk for at du deler hverdagen din med oss!
Du er bra!
stor klem, kari

Ingjerd i Jerusalem sa...

Så koselig å høre fra deg, Kari! Ja, må si at jeg får tøyet følelsesspekteret litt her nede... men det har jeg bare godt av. Liker det! Vi må snakkes snart.
Klem Ingi